Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stát má nějaké funkce, úkoly a povinnosti. EET něco z toho přenáší na občany. Že to není bonzování? Tak proč už dávno nejsou weby, kde by lidé mohli jednoduše hlásit nespokojenost třeba na úřadě, s policií a pod? Kdyby to stát myslel v zájmu občanů, tak neměl problém cokoliv takového instalovat.

Takže příště může stát třeba chtít, aby občané hlásili třeba čí pes dělá na ulici bobky, kdo ruší noční klid nebo krade na stavbě či jinde. Jak daleko je potom k hlášení lidí kritizujících establishment nebo lidí s "podvratnými" názory?

Že je to přitažené za vlasy? Možná. Nejsem blázen ani šílenec. Jen mi zkušenost říká, že salámovou metodou už se stalo leccos, co nikdo nepředpokládal.....

0 0
možnosti
JL

Udávání bylo, je a bude - v tom souhlasím. Ale mimo moje myšlení je nápad na spuštění bonzáckého webu. To fakt nemůžu rozchodit.

3 0
možnosti
BM

Ano někdo to má v sobě. "Žalovat se nemá ale hlásit se to musí". Ještě před platností EET skoro nikdo účtenku nechtěl a teď najednou když jí nedostanou, žalují. Češi, Češi, kam to kráčíte?

3 0
možnosti
MB

V člověčí povaze je to vkomponováno stále. Ta tužba sdělení ... O králi Lávrovi a jeho uších ... Proto např. vítám ty blogy, sám posuzuji "Ty uši a cosi píšu". Pořád mi to připadá smysluplnější, než-li udání, pak nejhorší podlost, bez podpisu. Úroveň těch serverů a diskusí se pak dle toho i odvíjí ! Čím větší anonymita - tím větší vědro doslova lidské špíny - Příklad - Parlamentní listy .... Čili server iDnes, pořád ještě svou úroveň má - Zde, "bonzujme", vlastním jménem pak podepsaní ! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

:-)něco jako registrovaný bonzování:-)

2 0
možnosti

U nás na dědině to máme v "podvojném" účetnictví - EET ... a štamgasti? ... ti mají svoji knížku (futro), platí zálohově a na konci měsíce se účtuje "paušálem".

1 0
možnosti
Foto

Mladý muži, ale takhle se na blogu nepíše, tady musíte EET jednoznačně odsoudit a patrně si něco vyslechnete...tedy přečtete:-), ale za sebe dávám karmu, svoji logiku a patrně i realitu to má. Pasuje na tu naši povahu stěžování a pro mnohé platí...vždy na vše a všude.:-)

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS