Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to takový kamarád nás všech tenhle Lukáš, že ano. Je jako my o ničem toho moc neví, do ničeho nechce moc šťourat a hlavně nikoho chránit proboha. Prostě sympaťák.

Pak najednou řekne kouzelné slůvko "ale" a už tady máme plno doporučení od kamaráda jak vnímat fakta, nejlépe neposlouchat ďábelské nahrávky a věřit velkému vůdci.

Mimochodem váš vůdce autentičnost nepopřel, někde i potvrdil a stejně je to i s obsahem. Váš výklad o tom co je technicky možné patří do kolonky "Technet", a s kauzami Babiše nemá nic společného.

2 0
možnosti

Anonymní a nepovolené nahrávky patří do koše! jestli se podle nich bude kdokoli řídit neznamená to nic jiného než že každý bude moci podvodným odposlechem zničit konkurenta a nejen v politice.

Také se divím jaké máme média, ty už stačily Babiše zavřít!!!! (obrazně myšleno)

1 0
možnosti

Kdyby mělo ANO preference 5-10%, tak by o Čapím hnízdě neštěk pes a žádné nahrávky se také nekonaly. Bohužel ANO nestihl - zatím - osud Věcí veřejných a "LIDEM". Babiš ale podle mne moc chytrý zas není - měl vývoj předvídat, ustoupit do "předem připravených pozic" a najmout na špici 1-2 lídry a tak omezit dojem že ANO je pouze on a pak dlouho nic. Že by se takoví 1-2 nedali sehnat a koupit. Zdroje snad jsou:-)

2 0
možnosti

Ale ne typy jako Telička - takoví zrazují ...

0 0
možnosti
Foto

Kdyby na Babiše měli něco skutečně vážného, tak už by to vytáhli. Toto jsou hloupé a zbabělé pokusy o dehonestaci člověka, které skutečně zavánějí objednávkou. A kdo si to svinstvo objednal? Inu ten, komu se Babiš nehodí do krámu, to je jasné jako facka. Všechno to vyšumí a Babiše to posílí.

3 3
možnosti
Foto

To ste si dovolil skoro dost, takhle natvrdo, ergo pro natvrdléR^ Ti se jistě těší, jak AB. hned zhaftne komando. Stačí jen na chvilku, přes volby. Ale ani to by nemuselo vadit. Mnohý už to z kriminálu dotáhli až na prezidenta;-)

0 1
možnosti

P43e32t34r 61B20u69r55i20a44n

30. 8. 2017 17:59

Já tedy slyšet napodobeninu svého hlasu na anonymní nahrávce, jak říká naprosté zhovadilosti první, důrazně a stále dokola bych křičel: tohle neříkám já!

Babiš místo toho říká: kdo si to objednal, je to provokace, je to účelově zveřejněno atd.

To, že je to předvolbami, to je naprosto bagatelní aspekt, protože zveřejňovat špínu před volbami je tak samozřejmá věc už 200 let, jako že se novopečený otec ožere až na kost. I když se nám to nemusí líbit, je to tak. To je jako s velkou pompou hlásat, že podnikatelům jde jenom o zisk. Sice pravda, ale pitomost až na půdu.

5 0
možnosti
Foto

To máte fuk, je to špatné, protože je to před volbami, bylo by to špatné i kdyby to bylo hned po volbách, bylo by to ještě horší, kdyby to bylo delší dobu po volbách. A navíc kde bychom byli, kdyby se policie šla nejdříve zeptat podezřelého, kdy bude vhodný čas vznést obvinění.

3 0
možnosti
Foto

Já se těším, a moc. Protože když otevřou oči třeba jen jedinému kobliháři, tak mají smysl. Samozřejmě nepočítám s Jiroudkem. :-)

9 1
možnosti

Mně se zdá, že začínají hodně procitat...ale samozřejmě s těmi těžkými případy máte naprostou pravdu. Jak píšu níže - těm nebude žádný důkaz dostatečný, ovšem na druhou stranu neváhají bez důkazů řvát, že všici kradnú

4 1
možnosti
Foto

Já se těším, je komické sledovat, jak pan Neomylný, Poctivý, Pracovitý a Obětavý prská jak křeček. A že je to před volbami mě netrápí, nakonec AB se před volbami po dlouhých letech najednou oženil, to se nedá nazvat jinak než účelovka.

9 0
možnosti

Za sebe mohu říct, že se netěším, pouze s hrůzou očekávám...protože každému je asi jasné, že zlatý hřeb teprve přijde. Ale určitě vám tady všelijací jiroudkové budu odkhýkávat za pomoci emotikonů.

4 0
možnosti
Foto

;-D Já se na onen hřeb opravdu těším, včetně nadšeného hýkání mnohých, kteří hýkají stále jen svou mantru jedinou, jim servírovanou. Tak si mohou dát ještě navrch otýpku sena a škopek nápoje. Dobrou chutˇR^

0 0
možnosti

J41a47n 93P34a32v98l28í12k

30. 8. 2017 15:10

Opomíjíte to nejdůležitější, co ty nahrávky obsahují. Takže ten text je naprosto bezcenný.

3 0
možnosti
Foto

Ano, jsou ony nahrávky bezcenné. Ovšem jako politic. ,,kapitá" ,,správně podané" a ve ,,správný čas" až k nezaplacení, tedy skoro a jak pro koho;-D

2 2
možnosti

J70a54n 13R25á51ž

30. 8. 2017 14:53

Že je uvádění různých nahrávek na trh zrovna teď součást předvolební hry: "Hon na Babiše" musí být jasné i inteligenčně nedostatečně vybavenému občanovi. Jestli jsou nahrávky autentické nebo ne, je podružné. Někdo je rád, že se zveřejňují a nekriticky jim věří a někdo je považuje za podraz i když nepatří k fandům Babiše, jako já. Jedno je jisté: Nepomůže to k vítězství nikomu z těch, kdo tuto akci vyvolali. Spíše to ještě více prohloubí nedůvěru v dlouhodobé protagonisty české politiky a usnadní to v brzké budoucnosti nástup nového mesiáše, proti kterému Babiš má morálku předsedy spolku Sypte ptáčkům.

Každý, kdo vede negativní kampaň proti svým politickým konkurentům jen ukazuje, že nemá dostatečně propracovaný program, kterým by positivně oslovil voliče a taky, že má z konkurence strach. To ještě nikdy nikomu nepřineslo vítězství ve volbách.

5 0
možnosti

Hlavně že Babiš vůbec žádnou negativní kampaň nevede, že jo;-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS